27 d'agost de 2022
Retalls de cuina ens prepara una amanida molt fresca per acabar de gaudir dels productes d’estiu. És una recepta molt lleugera, original i fàcil de fer que podeu elaborar amb productes del Parc Rural del Montserrat. Preneu nota:
Ingredients*:
- Síndria
- Cogombre
- Formatge feta
- Oli d'oliva verge extra
- Reducció de vi de cirera Sirot o un altre vinagre balsàmic
- Escates de sal
- Alfàbrega fresca
Elaboració:
- Tallem la síndria en quadrats petits
- Rentem i tallem el cogombre a làmines fines (el podem pelar)
- Esmicolem el formatge feta
- Barregem tots els ingredients a dins d’un plat o safata i els col·loquem amb una mica de gràcia
- Ho decorem amb les fulles d’alfàbrega
- Amanim amb l'oli d'oliva, la reducció de vinagre i les escates de sal
- La servim ben fresca
Bon profit!
*En aquesta ocasió no us posem les quantitats perquè dependrà de per a quantes persones prepareu l'amanida i si la voleu fer com a plat únic o com a entrant.